Är du återförsäljare?

Bra att veta för dig som är återförsäljare.

Premos Kundservice är till för dig som är återförsäljare. Vi vill alltid snabbt kunna ge svar och hjälpa till om det uppstår problem eller oklarheter. Tveka inte att kontakta oss!

Vi hjälper dig som har butik och är återförsäljare av morgontidningar i Stockholm med alla frågor som rör morgontidningarna. Vi hanterar dina frågor angående upplagor, leveranser, krediteringar, returhantering, tillfälliga stopp av morgontidningsleveransen, avtalsfrågor med mera.

Kundservice har öppet alla helgfria vardagar mellan 08.00 – 15.00 med lunchstängt mellan 11.30 – 12.30. Vid enklare ärenden eller meddelanden är det lättast om du skickar ett e-brev till kundserviceaf@premo.se.

Vill du tala med oss ringer du 08 – 632 05 00.

Om morgontidningsreturer.

returer.seSom återförsäljare av morgontidningar har du full returrätt för de tidningar du inte har sålt. Du betalar endast för de tidningar du säljer. Returer rapporterar du enkelt via webbtjänsten www.returer.se eller via en automatisk talsvarstjänst på telefon 040 – 57 81 00. Utförlig information om rapporteringen hittar du på www.returer.se.

Preserv hjälper dig.

Preserv100x94Preserv är ett samarbete mellan Sveriges tidningsleverantörer. När du vill starta som återförsäljare vänder du dig till Preserv som hjälper dig att starta leveranser av morgontidningar, kvällstidningar, veckotidningar och utländsk press.

Preserv samordnar så att du har samma kundnummer och inloggningskoder till de olika webbtjänsterna. Du vänder dig även till Preserv om du ska ändra dina kunduppgifter. Exempelvis vid nytt organisationsnummer efter en bolagsändring.

Mer utförlig information hittar du på www.preserv.se.

Om övriga produkter.

Med övriga produkter menar vi tidningen Travronden, V75 Guiden, ATL, ATG’s gratisprogram, kampanjmaterial från ATG & Svenska Spel med flera.

Det är produkter som samdistribueras med morgontidningarna, men den kundtjänst du ska vända dig till i alla ärenden angående just dessa produkter är utgivarens kundtjänst. Är du osäker på vem du ska vända dig till så finns information om utgivaren intill streckkoden på tidningen eller försändelsen.

Telefonnummer och e-postadresser

Interpress 0200-88 88 00 kundservice@interpress.se

Tidsam 020-57 56 55

ATG 020-65 65 00

Svenska Spel 020-78 83 55